browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Benvingut

Hola, el meu nom és Ivan Capillas i sóc compositor i director d’orquestra especialitzat en música per a cinema i audiovisual. Tinc experiència com orquestrador, director d’orquestra i compositor per a cinema, TV, teatre, publicitat, documental i videojoc.

Recentment, i per quart cop, he estat nominat pels prestigiosos Hollywood Music in Media Awards, un dels events musicals més importants de Hollywood, i premiat amb l’Award of Excellence (Best Shorts Awards), el Gold Award (The Prestige Awards), l’Award of Excellence (The Indie Fest Awards) i l’ Award of Merit (The Accolade Awards), tots ells a Califòrnia, U.S. També he rebut el premi a la millor Banda Sonora al Festival Dunas de Cine de Fuerteventura i he estat nominat en varis festivals, nacionals i internacionals.

Actualment estic preparant la Banda Sonora de la súper producció de Hollywood “Ethyrea: Code of the Brethren“, un llargmetratge que veurà la llum possiblement al 2017

En aquesta web podràs veure i escoltar alguns dels meus treballs. Si desitges veure material addicional, no dubtis en contactar, estaré encantat de atendre les teves peticions sempre que em sigui possible.

 [fb_button]